fb
080 1331

Ugodnosti

PREGLEDI IN OČALA KOT NA NAPOTNICO

PREGLEDI IN OČALA KOT NA NAPOTNICO

Pregled vida in do 101.- EUR popusta ob nakupu kompletnih dioptrijskih očal (okvir, stekla, montaža).

Pripada vam popust v višini zneska, kakršen bi za vašo dioptrijo pripadal prek naročilnice (zelenega recepta) s strani ZZZS, največ do zneska 101.- eur. Ne potrebujete napotnice, ni vam treba do osebnega zdravnika ali okulista v zdravstvenem domu. Vse opravite pri nas, na vrsti ste najkasneje v nekaj dneh.

 

*Izmerjena dioptrija se uporablja za interne namene izdelave očal v Optiki Aleksandra in je ni možno dobiti v obliki recepta. Ugodnost velja v poslovalnicah Optike Aleksandra do 31. 12. 2019 ob nakupu očal nad 120.- eur za dioptrije do 6diop/2cyl. Ugodnost velja ob gotovinskem plačilu in ni združljiva z drugimi ugodnostmi.‎ ‎

PLAČAŠ 1, DOBIŠ 2

PLAČAŠ 1, DOBIŠ 2

Ob nakupu korekcijskih očal vam druga podarimo.

 

Podarjena očala vključujejo korekcijski okvir iz širokega izbora okvirjev za akcijo »Plačaš 1, Dobiš 2«, kvalitetna dioptrijska stekla z garancijo in brezplačno montažo.

 

Ponudbo okvirjev, ki jih dobite za brezplačna očala, si lahko ogledate v naših poslovalnicah. Na voljo je več sto modernih, kvalitetnih okvirjev z garancijo. Lahko si izberete tudi katerikoli drug okvir in doplačate samo razliko, ali pa za vgradnjo brezplačnih dioptrijskih stekel uporabite katerega od svojih okvirjev.

 

Pred naročilom očal priporočamo tudi pregled vida. Na termin se lahko naročite tu.

 

*Dodatne informacije o akciji dobite v vseh poslovalnicah Optike Aleksandra. Akcija velja ob nakupu kompletnih korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža) v vrednosti nad 90.- eur. Nakup ne sme vključevati drugih ugodnosti ali popustov. Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. Dioptrija v brezplačnih očalih mora biti enaka kot v kupljenih očalih. V primeru nakupa progresivnih očal so stekla v brezplačnih očalih za daljavo ali za bližino, vedno organska z garancijo, antirefleksom, trdim slojem in stanjšavo do 1.6, razpon dioptrije do +/-4 sph in do 2 cyl. Menjava za gotovino ni možna. Ugodnost velja do 31.12.2019 in ni združljiva z drugimi ugodnostmi, popusti in ugodnosti se ne seštevajo.
PODVOJIMO VREDNOST VAŠEGA ZELENEGA RECEPTA

PODVOJIMO VREDNOST VAŠEGA ZELENEGA RECEPTA

Prinesite veljaven zeleni recept (naročilnico za očala) v Optiko Aleksandra in od cene očal vam vrednost recepta odštejemo dvakrat.

Vsak okulist – oftalmolog vam je po zakonu dolžan naročilnico izročiti. Vaša svobodna izbira je, kje naročite očala.

*Ugodnost velja do vrednosti 101.- eur ob nakupu očal nad 120.- eur. Gotovine ne vračamo. Ugodnost traja do 31.12.2019 in ni združljiva z drugimi ugodnostmi.

 

 

SPAR PLUS KARTICA

SPAR PLUS KARTICA

Ekskluzivne ugodnosti samo za imetnike SPAR PLUS kartice

Brezplačna tekočina California 100ml ob nakupu dveh škatel kontaktnih leč California.

Nakup kompletnih korekcijskih očal* s SPAR PLUS kartico

POPUST NA OČALA 15 EUR + brezplačen pregled vida**

Nakup sončnih očal v vrednosti nad 100 EUR s SPAR PLUS

POPUST 15 EUR NA SONČNA OČALA

* Popust velja na redne cene ob nakupu kompletnih očal (okvir, stekla, montaža). ** Pri nakupu korekcijskih očal nad vrednostjo 100 EUR stranka prejme tudi BREZPLAČEN pregled vida. Popusti se izključujejo in se ne seštevajo. Ponudba velja v poslovalnicah Optike Aleksandra.

 

TEKOČINE ZA KONTAKTNE LEČE PO 5.- EUR

TEKOČINE ZA KONTAKTNE LEČE PO 5.- EUR

Tekočine za mehke kontaktne leče Solocare, OptiFree Express, Renu in Zeiss 360ml za samo 5.- eur.

Tekočina California 360ml samo 4,50 eur.

Akcija velja na lokacijah Optike Aleksandra Qlandia Nova Gorica, Planet Koper in Ajdovščina.

 

Ugodnost ni združljiva z drugimi ugodnostmi in velja do razprodaje zalog.

NEZGODNA OPCIJA

NEZGODNA OPCIJA

Izgubljena, poškodovana ali uničena očala?

S sklenitvijo nezgodne opcije Optike Aleksandra za samo 1.5 eur mesečno (velja za enožariščna očala, cena za večžariščna očala znaša 3.- eur mesečno) v primeru uničenja, izgube ali poškodovanja očal dobite popolnoma enaka očala s 50% samoudeležbo. Premija za drugo leto je za polovico nižja.

Copyright © 2014 - 2019, Optika Aleksandra, vse pravice pridržane

PREGLEDI IN OČALA KOT NA NAPOTNICO
4.1 (82%) 80 votes