fb
080 1331

Sončna očala

ray-ban-15

Sončna očala so enim lahko zgolj zaščita pred soncem, spet drugi pa z modnimi sončnimi očali izrazijo svojo osebnost in lastni stil. Vsaka blagovna znamka očal ima svojo energijo. Preizkusite legendarna Ray Ban Aviator očala in se počutite kot filmska zvezda, kot vsem znani Tom Cruise v filmu Top Gun. Ali pa bodite opaženi z najnovejšo kreacijo iz modne hiše Dolce&Gabbana. Tako v sončnem kot oblačnem vremenu vozite bolj varno s polariziranimi sončnimi očali. Ali pa za dobro razpoloženje preizkusite Polaroid sončna očala v mavričnih barvah.

Sončna očala kot modni dodatek izredno močno odražajo slog vsakega posameznika. V Optiki Aleksandra vam z veseljem pokažemo zadnje modele najboljših svetovnih znamk.

Polarizirana sončna očala:

Zakaj so sončna očala s polariziranimi lečami še boljša zaščita za vaše oči? Sončni žarki, ki se odbijajo npr. od vodne površine, vetrobranskega stekla, mokrega asfalta ali snega proizvajajo polarizirano svetlobo, ki povzroča bleščanje. Naše dojemanje oblik, barv in kontrasta postane spremenjeno in v teh primerih ne vidimo dobro. Polarizirana stekla sončnih očal ali dioptrijskih sončnih očal to odbito in motečo svetlobo močno zmanjšajo ali celo v celoti zaustavijo. S tem je slika brez motečih odsevov, bolje vidimo objekte pod vodno gladino in bolj varni smo v prometu.

polarized
Copyright © 2014 - 2019, Optika Aleksandra, vse pravice pridržane

Sončna očala
4.9 (98.52%) 54 votes