Okulistični pregled za očala

Na vseh lokacijah Optike Aleksandra opravljamo preglede vida vsaj enkrat tedensko; na lokacijah v nakupovalnih centrih so na voljo tudi termini ob sobotah.

V času veljavne akcije kot na napotnico je pregled vida ob nakupu očal brezplačen. Sicer pa cena pregleda za očala znaša 29.- eur.

O okulističnih pregledih

Pri zdravem očesu in normalnem funkcioniranju le–tega vidimo vse predmete enako ostre na vseh razdaljah, slika je ne glede na oddaljenost brezhibno jasna. Da vid ohranimo, so redni okulistični pregledi bistvenega pomena za popoln vid v vseh okoliščinah, zdravje oči in kvaliteto življenja. Priporočamo, da okulistični pregled ali pregled vida opravite enkrat letno, ob pojavljanju težav in motenj pa prej in pogosteje.

Kontrolo vida zaupajte strokovnemu osebju Optike Aleksandra, kjer lahko pregled vida opravite vsak teden v katerikoli poslovalnici. Pregled vida ali okulistični pregled, na katerega se je potrebno predhodno naročiti, traja predvidoma 20 minut, na večini lokacij Optike Aleksandra lahko opravite tudi meritev očesnega pritiska.

© Optika Aleksandra, Interopti d.o.o., vse pravice pridržane