fb
080 1331

Korekcijska očala

rayban6535808_a1Na vseh lokacijah Optike Aleksandra se lahko naročite na pregled vida in si ogledate zadnje kolekcije renomiranih proizvajalcev. Med navedenimi si s klikom na povezavo lahko ogledate nekaj vzorčnih modelov iz kolekcije.

 

Ray Ban

Vogue

Dolce&Gabbana

Tommy Hilfiger

Ralph Lauren

Michael Kors

Carrera

Oakley

MaxMara

Hugo Boss

Fossil

Betty Barclay

Emporio Armani

Anne Marii

Ana Hickmann

Max&Co.

Guess

Swarovski

Moxxi

Tom Tailor

Arnette

 

Proizvajalci štirikrat letno dopolnijo kolekcijo, zato so v v naši ponudbi vedno novi modeli.

 

Izberite svojo lokacijo in se naročite na okulistični pregled.

 

 

Korekcijska očala in vid

Vid je za vsakogar nekaj izredno pomembnega. Korekcijska očala nam pomagajo ob refrakcijskih napakah našega vida; potrebujemo jih, če slabo vidimo na daleč, blizu ali pa imamo težave z ostrino. Nekateri si s korekcijskimi očali pomagajo ob motečem bleščanju (npr. nasproti vozeči avtomobili), drugim pomagajo ob škiljenju ali glavobolih.

Na vseh lokacijah Optike Aleksandra opravljamo preglede vida ali okulistične preglede. S strokovnim posvetom pri našem okulistu ali optometristu vam lahko pomagamo ob težavah z vidom.

Korekcijska očala so za ljudi, ki slabo vidijo, velika sprememba, nov način življenja in odličen optični pripomoček, hkrati pa vedno bolj tudi modni dodatek. V Optiki Aleksandra lahko izbirate med različnimi znamkami, oblikami, barvami in vrstami korekcijskih okvirjev. S strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami vam pri izbiri pravega okvirja z veseljem pomagamo in svetujemo.

 

ray-ban-crni-logo

Ray Ban

Zaradi velike priljubljenosti in kvalitete znamke Ray Ban boste v vseh naših optikah vedno našli veliko ponudbo Ray Ban sončnih in korekcijskih očal iz zadnje kolekcije. Prijazno vabljeni na ogled in preizkus.

 

 

Kako izbrati pravi korekcijski okvir

Pri izbiri korekcijskega okvirja je pomembno, da ga izbiramo glede na obliko obraza, barvo kože, barvo oči, upošteva se tudi frizura, garderoba, make-up in okoliščine, v katerih bodo korekcijska očala uporabljana. Vsekakor pa se mora okvir udobno prilegati, uporabnik pa tudi po več urah nošenja z očali dobro počutiti.

Na voljo je več materialov iz katerih je korekcijski okvir lahko izdelan (acetat, plastika, kovina, titan, jeklo, les). Vsak material ima svoje prednosti in slabosti. Izbira je odvisno od namembnosti očal – jih potrebujete za vsakodnevno nošnjo ali samo občasno; morda jih boste uporabljali tudi pri športnih aktivnostih.

Korekcijska očala dopolnjujejo obraz, zato je priporočljivo, da preizkusite več vrst korekcijskih okvirjev. Ob primerjanju in strokovnem svetovanju v Optiki Aleksandra pomagamo najti očala, ki vam pristajajo, so udobna in najprimernejša za vaš življenjski stil.

Copyright © 2014 - 2019, Optika Aleksandra, vse pravice pridržane

Korekcijska očala
4.8 (96%) 55 votes