Letna vinjeta 2018 brezplačno

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenec in dobitnik brezplačne letne vinjete 2018 je Dejan Pečnik iz Maribora. Čestitamo!

Nagradno vprašanje


 * Strinjam se, da podjetje Optika Aleksandra, Interopti d.o.o interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu, za interne analize ter statistične obdelave.

Kmalu bomo vstopili v leto 2018 in treba bo aktualno vinjeto zamenjati za novo. Na naši spletni strani www.optika-aleksandra.si.  jo lahko dobite popolnoma brezplačno.  Vse kar morate storiti, je  prebrati spodaj zapisano besedilo, katero vam hkrati pomaga do pravilnega odgovora .

 

V vseh poslovalnicah Optike Aleksandra imamo v ponudbi vrhunske in in hkrati cenovno izredno ugodne dnevne in 14-dnevne kontaktne leče California. Ena škata enodnevnih leč vsebuje 30 mehkih enodnevnih leč, ki nudijo veliko udobje vašim očem, saj so resnično mehe, tanke in gladke. Dodatna prednost pri enodnevnih lečah je v tem, da v oko vedno vstavimo brezhibno sterilno novo lečo in ne potrebujemo tekočine za shranjevanje.

 

Kot novost znamke California lens pa so v Optiki Aleksandra na voljo tudi dvotedenske kontaktne leče California, ki prav tako zagotavljajo vlažnost in svežino vašemu očesu. Če niste prepričani, ali vam bodo te leče ustrezale, jih lahko po ugodni ceni kupite tudi posamično. Velika prednost kontaktnih leč California leč je poleg kvalitete tudi v zelo dostopni ceni, saj boste za 30 enodnevnih leč odšteli 17,90€,  šest 14-dnevnih leč (ena škatla) pa dobite že za 13,90€.

 

Vedno več uporabnikov drugih leč (npr. Acuvue Oasys, Trueye, Ciba vision, Zeiss, AirOptix in drugih) z zadovoljstvom ugotavlja prednosti novih kontaktnih leč California. Prepričajte se tudi vi.

 

V naših poslovalnicah  poleg nakupa seveda lahko opravite tudi pregled za kontaktne leče, na katerega se lahko enostavno in hitro prijavite kar na naši spletni strani.

 

 

Torej, kako se glasi odgovor na naše nagradno vprašanje? Pravilen odgovor bo nekomu prinesel BREZPLAČNO LETNO VINJETO  2018.

Copyright © 2014 - 2022, Optika Aleksandra, vse pravice pridržane

Letna vinjeta 2018 brezplačno
5 (100%) 6 votes